Taxaties

Taxaties van (duurzame en circulaire) ontwikkeling van gronden, transformatie van panden en gebieden.

Verkoopbegeleiding Melkweg 2-4, Huis ter Heide

Verkoopbegeleiding van de locatie Klein Vliegdorp, aan de Melkweg 2-4 te Huis ter Heide in opdracht van Abrona.

Vorige slide
Volgende slide

WIJpark, Schiedam

Taxatie ten behoeve van verkoop. Circulaire appartementen deels in houtbouw, parkeergarage geoptimaliseerd.

Nolenslaan, Schiedam

Taxatie ten behoeve van verkoop. Bij dit project ging het om circulaire ontwikkeling van een voormalige school, fiscaal geoptimaliseerd.

Zevenster in Zevenhuizen, Stichting Zevenster

Verkoop taxatie van een verpleeghuis. Bij dit project zijn twee scenario’s getaxeerd. Marktconform en conform de gemeente-eisen. Hier is geprobeerd het maximale uit te halen; zoals mandelig parkeren. Uiteindelijk heeft de gemeente ingestemd.

Koningsbosch, Henri Broen b.v.

Inbrengwaarde taxatie. Transformatie van een klooster naar hotel en 45 woningen, evenals het realiseren van een kleine supermarkt. De grootste uitdagingen bij dit project was de waarde van een hotel bepalen door transformatie van een rijksmonument. Ook huidige gebruikswaarde bepaald.

Vorige slide
Volgende slide

Maerlant college, Brielle

Taxatie van warme grond volgens de spelregels van het BBV. Het project was intrigerend om uit te voeren vanwege transformatie vraagstuk en specifieke BBV-regels. Omvang: 27 appartementen en 25 vrijstaande grondgebonden woningen. In het verlengde hiervan ook taxatie van sportvelden.

De Rik, Brielle

Taxaties van (duurzame en circulaire) ontwikkeling van gronden, transformatie van panden en gebieden

Tennisbaan voor Ipse de Bruggen, Nieuwveen

Taxatie ten behoeve van jaarlijks erfpachtcanon van de ondergrond van een tennisbaan voor de komende 15 jaar. Voor dit project waren weinig referenties te vinden; het is een uitzonderlijke taxatie. De depreciatiefactor was lastig te onderbouwen, maar uiteindelijk zijn voldoende gegevens gevonden om tot een taxatie te komen. De opdracht was klein, maar ingewikkeld en mooi om toe te voegen aan ons portfolio.